Het gebouw

Ons verenigingsgebouw is gelegen nabij het centrum van Gerwen een kerkdorp binnen de gemeente Nuenen CA gelegen tussen Eindhoven en Helmond. Gerwen is een rustig dorp met ongeveer 2300 inwoners.

Het gebouw ligt aan de rand van Gerwen op +/- 5 minuten lopen vanaf het centrum waar je een Cafetaria, 2 restaurants en een café zult vinden. Voor de boodschappen zult u naar het centrum van Nuenen moeten waar je in 10 minuten fietsen bent. Hier vind je een aantal supermarkten en diverse andere winkels en faciliteiten.

In de nabije omgeving is ook een groot bosgebied aanwezig met speelbossen, heide en een aantal vennen. Verder zijn er binnen een straal van 20 km. vele mogelijkheden om van alles te ondernemen zoals zwemmen, bowlen, karten, een dierentuin, survival, musea etc. Al deze activiteiten zijn allemaal op de fiets makkelijk bereikbaar.

In ons gebouw vindt u:

– 1 sportzaal (+/- 20×10 mtr.)
– 2 hobby lokalen (ieder +/- 8×8 mtr.) voorzien van tafels en stoelen
– Keuken met 2 koelkasten, 5-pits gasfornuis, 1 hokker, koffiezetapparaat (korffilters), waterkoker, magnetron en een oven (muv laatste week basisschoolvakantie zomer zuid)
– Sanitaire voorzieningen (1 urinoir, 2 toilet, 1 invalidentoilet + douche, 4 douches (cabines), 1 wastrog).

Het gehele gebouw is geschikt voor rolstoelgebruikers en is centraal verwarmd.

Rondom het gebouw bevind zich een groot speelveld wat kan worden gebruikt voor het opslaan van een tentenkamp. Hier ligt ook de kampvuurplek waar onbeperkt gestookt mag worden.

Afstanden tot voorzieningen

Afstand tot bos: 1000 m
Afstand tot (sport)veld: 500 m
Afstand tot supermarkt: 3 km
Afstand tot bushalte: 1 km
Afstand tot centrum: 1 km
Afstand tot zwemmogelijkheid: 5 km
Afstand tot treinstation: 14 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *