Verhuur

Ons jeugdhonk is gelegen nabij het centrum van Gerwen een kerkdorp binnen de gemeente Nuenen CA gelegen tussen Eindhoven en Helmond.Gerwen is een rustig dorp met ongeveer 2300 inwoners.

Het jeugdhonk ligt aan de rand van Gerwen op +/- 5 minuten lopen vanaf het centrum waar je een Cafetaria, 2 restaurants en een café zult vinden. Voor de boodschappen zult u naar het centrum van Nuenen moeten waar je in 10 minuten fietsen bent. Hier vind je een aantal supermarkten en diverse andere winkels.

In de omgeving is ook een groot bosgebied aanwezig met een aantal vennen. Verder zijn er binnen een straal van 20 km. vele mogelijkheden om van alles te ondernemen zoals zwemmen, bowlen, karten, een dierentuin, survival, musea etc. Al deze activiteiten zijn allemaal op de fiets makkelijk bereikbaar.

In ons gebouw vindt u:

– 1 sportzaal (+/- 20×10 mtr.)
– 2 hobby lokalen (ieder t/m 8×8 mtr.)
– Keuken met koelkast, gasfornuis, 1 grote pit.
– Sanitaire voorzieningen (1 urinoir, 2 toilet, 1 gehandicaptentoilet + douche, 4 douches, 5 wasplaatsen).

Het gehele gebouw is geschikt voor rolstoelgebruikers en is centraal verwarmd.

Rondom het gebouw bevind zich een groot speelveld, en een grote kampvuurcirkel. Het speelveld kan worden gebruikt voor het opslaan van een tentenkamp.

Ons gebouw is zowel te huur voor een weekend als voor een week. Weekverhuur is alleen mogelijk in de schoolvakantieperiodes die gelden in regio-zuid. Zie voor de vakantieperiodes http://www.schoolvakanties-nederland.nl

Meer informatie of direct de beschikbaarheid checken mail naar: verhuur@jongnederlandgerwen.n